Connect with us

Politika

MEDOJEVIĆ: Treba li Abazoviću ANB za likvidacije oponenata vlasnika Vijesti?

Published

on

Foto: PzP

Nakon današnje konferencije potredsjednika Vlade Dritana Abazovića iz Demokratske partije socijalista oglasili su se saopštenjem, opisujući ga kao nasljednika jednog od lidera Demokratskog fronta Nebojše Medojevića.

Predsjednik Pzp-a je povodom njegovih izjava saopštio da je posljednji put takve „opasne riječi od jednog visokog funkcionera Vlade čuo kada su u pitanju bili Sadam Husein i Muamer el Gadafi”.

Medojević se osvrnuo na to što je Abazović kazao da će njihova „legitimna meta biti svi oni koji žele da se igraju sa ugledom ANB, ugledom Vlade i Crnom Gorom”.

„Da li drug ABA(LA)ZOVIĆ sprema likvidacije oponenata vlasnika Vijesti? Da li mu za to treba ANB”, upitao je Medojević u svojoj objavi na Fejsbuku.

On je dodao i da je direktor ANB Dejan Vukšić okružen ljudima povezanim sa DPS-om i sa kavačkim klanom.

„To nijesu nikakve reforme već opasno igranje sa nacionalnom bezbjednošću!!! Nema ozbiljne zemlje u kojoj bi advokat jednog od vođa narko kartela povezanog sa ANB i DPS mogao biti šef obavještajne službe. A da ne govorimo o milionskoj vrijednosti imovine stečene u vrijeme bivšeg režima u poslovima sa ruskim tajkunima. Nemojte poslije da kažete kako nijesam upozorio”, napisao je Medojević.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije