Connect with us

Politika

MI: Prevarantska Vlada će koristiti fantomske glasače iz 4 države, uradite kao Carević (VIDEO)

Published

on

Montenegro International je duboko zabrinut za sudbinu Crne Gore. Poslije mnogih apela međunarodnoj zajednici, i pored pozitivnih i civilizacijskih odziva na naše apele, ova vlada se pokazala kao prevarant pred EU i NATO, a sudbina Crne Gore je u rukama nas Crnogoraca i naših bratskih manjinskih naroda. Ali ova vlada ne odustaje od svojega zločinjenja, jasna i smjerna da pobjedu na izborima dobije uz pomoć fantomskih glasača sa dvojnim državljanstvom.

U saopštenju koje je dostavljeno Portalu Luča iz MI kažu da smo svjedoci da se vlada organizovala da iz 4 države dovodi plaćenike koji bi glasali na izborima u Nikšiću.

“Za dnevnicu i sendvič, uz plaćeni prevoz, o sudbini Nikšića trebaju da odlučuju ljudi koji nikad nijesu privirili u Nikšić, koji su zalutali u izdajnički biraćki spisak, dopunjen prije izbora. Bez obzira na preminule od Covid-19, svetosavci drže otvorenim granice da bi nam “spasili ekonomiju”. LAŽ!!!

Poučeni primjerom prije lokalnih izbora u Budvi, kad je sadašnji gradonačelnik, tadašnji svetosavski oslobodioc uradio ovo:

Pozivamo Nikšićane i Nikšićanke da na isti način reaguju.

Zapamtite Crnogorci i naša manjinska braćo: Ako uspiju u naumu, sav svijet će priznati faktičko stanje. Ako dopuštimo da nas strani nadničari, potpomognuti domaćom petom kolonom na vlasti, pobijede glasovima, mi smo izgubili bitku. Priznajemo svaki poraz koji demokratija donese, ali ne pristanimo da budemo nijemi posmatrači zločinačkog nauma koji je očigledan.

Zato uradite isto što i Carević, dio sadašnje “demokratske” vlasti, stanite na prilazne puteve Nikšiću i svako auto strane registracije zaustavite. Pitajte ih – đe ćete?!

Đe obraza imate da krenete!

Ne samo na putevima, budite kod svakog biračkog mjesta, znate vi komšiluk i ko je tu stranac. Ne dozvolite im da s mirom pojedu taj, za njih patriotski, za nas sudbinski sendvič, i da poslije toga autobusima, automobilima, sa dnevnicama u džepu odu u vukojebine iz kojih su na samo jedan dan došli!

Popalite mobilne kamere, dokumentujte zločinački naum!

MI će se potruditi da o svim nepravilnostima bude upoznata međunarodna zajednica.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije