Connect with us

Politika

PRIJEM ZA FUNKCIONERE MUP-A I UPRAVE POLICIJE: Hapšenje vođa kriminalnih grupa istorijski uspjeh

Published

on

Foto: Vlada Crne Gore

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović uručio je danas zahvalnice za doprinos u suzbijanju djelovanja organizovanih kriminalnih grupa Sektoru za borbu protiv kriminala (SBPK), rukovodiocu tog sektora i pomoćniku direkora Uprave policije Dejanu Kneževiću, koji je u ime SBPK primio zahvalnicu.

Foto: Vlada Crne Gore

Vicepremijer je, povodom Dana nezavisnosti, organizovao svečani prijem u vili “Gorica” za funkcionere Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave policije i rukovodioce odsjeka Sektora za borbu protiv kriminala (SBPK).

Foto: Vlada Crne Gore

Istakao je, kako je saopšteno iz kabineta potpredsjednika Vlade, da činom uručivanja zahvalnica želi podstaći i ostale sektore Uprave policije, kako bi u narednom periodu postigli što reprezentativnije rezultate.

Foto: Vlada Crne Gore

Prijemu su prisustvovali ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović, direktor Uprave policije Zoran Brđanin, državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Zoran Miljanić, pomoćnici direktora Uprave policije Dejan Knežević, Dejan Klikovac, Miloš Rakonjac i Saša Mašković, kao i rukovodioci odsjeka Sektora za borbu protiv kriminala.

Foto: Vlada Crne Gore

Abazović je na sastanku kazao da je u prethodnom, reformskom periodu, intencija Vlade bila da se “vrati ugled i dostojanstvo” Upravi policije, te da je akcija “hapšenja vođa istorijski uspjeh” koji je postigla Uprava policije i SBPK. Naglasio je da su, uprkos skromnim kapacitetima, u prethodnom periodu postignuti zavidni rezultati, ali da najbolje tek treba da uslijedi. Na sastanku su govorili i ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović, direktor Uprave policije Zoran Brđanin i pomoćnik direktora Uprave policije Dejan Knežević.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije