Connect with us

Politika

PROTEST PODRŠKE VLADIMIRU LEPOSAVIĆU: “Crna Goro, gorska vilo, genocida nije bilo”

Published

on

Foto: Alisa Hajdarpašić

Grupa građana okupila se ispred Vlade Crne Gore kako bi izrazili protest povodom odluke premijera Zdravka Krivokapića da pokrene postupak za smjenu ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića.

Foto: Portal Luča

U Podgorici su okupljeni izašli na Bulevar Stanka Dragojevića, blokirali saobraćaj i uz trobojke skandiraju “Ne damo Vlada”, pjevaju “Crna Goro, gorska vilo, genocida nije bilo”, kao i pjesme posvećene Kosovu.

Foto: Portal Luča

Ranije danas Demokratski front, Demokratska Crna Gora, Prava Crna Gora i Radnička partija najavile su da neće podržati razrješenje Leposavića.

Grupa mladića razvila je skandalozan transparent na kome piše ” Zbog Srebrenice sa funkicije se Srbin skida, upamtite nije bilo genocida”.

Građani su se u znak podrške ministru okupili u Baru i Bijelom Polju.
2 Comments

2 Komentara

  1. Milan

    05.04.2021. at 20:48

    Da je tuzilaca, pozvali bi onu momcadiju sa olupine od pasarele na Zlaticu, da objasne kako nije bilo genocida, kad su neki pocinioci osudjeni na dozivotnu robiju zbog cinjenja tog istog genocida… Pa da vidis kako bi objesili njuru.

  2. GRAĐANSKI

    06.04.2021. at 06:25

    A, “GDE” JE DRITAN-ga U POTONJA DVA DANA DA SE GLASNE NA NJEGOV NAČIN LAJAVCA I POKONDIRENOG PAJACA?! NEŠTO NI GA NEMA! JE LI: ZBUNJEN, RAZOČARAN, NESNAĐEN, … ILI – PREDOZIRAN RELAKSACIJOM, ODNOSNO – PRERELAKSIRAN, ŠTO LI?!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije