Connect with us

Politika

RADUNOVIĆ: Rezolucija o genocidu u Srebrenici uvod u ukidanje Republike Srpske

Published

on

Kao što smo i upozoravali kolege iz Skupštine Crne Gore, jedini cilj stvarnih inicijatora Rezolucije o Srebrenici bio je da ona bude izglasana pod tim nazivom. Bez obzira na konačni tekst, amandmane, razna objašnjenja ili pravdanja onih koji su bili zaduženi da glasaju. Jedino je bilo važno da preživi naslov u kojem su dvije riječi: GENOCID i SREBRENICA, poručio je poslanik Demokratskog fronta Slaven Radunović.

“Po istom planu, nakon usvajanja u Skupštini Crne Gore, rezolucija pod istim naslovom kreće na “turneju” po regionu, a u samom finalu, problematizovaće se i samo postojanje Republike Srpske, kao navodne “genocidne tvorevine”. Svi koji su digli ruku za Rezoluciju u Skupštini CG, znali su sve ovo. Zato su se grčevito držali priče o amandmanima koji su im “prihvaćeni” i kojima su “spasili” srpski narod, ne bi li se nekako opravdali pred glasačima. A, znali su da nalogodavce zanima samo naslov – Rezolucija o genocidu u Srebrenici”, naveo je Radunović na Fejsbuku.

On poručuje da sada samo treba pratiti kako će ove i one Al Džazire svakodnevno da atakuju na mukom stvorenu Republiku Srpsku.

“Nakon raznih Al Džazira, krenuće NVO iz regiona, pa njihove kolege iz Crne Gore koje se finansiraju iz istih izvora, a na kraju će nam i sami rezolucionari koji su predlagali amandmane, kako bi lakše glasali, objašnjavati kako je ukidanje Republike Srpske neminovnost koju moramo podržati ako nećemo da stagniramo u evrointegracijama…
Samo da ne kažu da nisu bili upozoreni da srljaju u izdaju volje onih koji su ih glasali…”, napomenuo je on.

1 Comment

1 Komentar

  1. RIR

    09.07.2021. at 19:43

    Ovaj Radunović se zamišlja da je neki političar,daje zaključke a bice njegovo ,vise po onoj narodnoj “snjela baba sto joj milo bilo”…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije