Connect with us

Politika

Radunović: U Dritanovoj jednačini on je jedina poznata

Published

on

U Dritanovoj jednačini ima samo jedna poznata: On. On okuplja ili ruši, on bira ko može, a ko ne može, on odlučuje ko je napredan, a ko retrogradan, šta je nacionalni interes, a šta nije. Znači On je centar planetarnog sistema. On je Sunce, a svi ostali su planete i sateliti koji se okraću oko ose. A, osa je On. Njega je Eskobar pomazio po kosi, a u Dubaiju je gledao formulu 1 – napisao je poslanik Demokratskog fronta Slaven Radunović u svojoj objavi na Fejsbuku.

– Znači, on je konstanta. On je nepromjenjiv, a bez svih ostalih se može, ali ne mora.

A, građani koji kažu “dobro Dritane, ta tvoja vizija vrijedi 5.7%”? Broje li se oni, Dritane?

Dritane, ovo je naša zemlja. Svih nas koji u njoj živimo. Mi glasamo i tim glasovima određujemo šta je narodni interes – poručio je Radunović.

On je kazao da su građani Crne Gore zahvalni na dobronamjernim stranim sugestijama, ali i da oni donose konačne odluke.

– Dritane, ko zanemaruje volju birača, a “dobronamjerne sugestije” i interese drugih zemalja smatra važnijim od volje birača, taj svoju državu pravi kolonijom, a sebe pokušava da učini guvernerom. Jer nema dovoljnu podršku svojih građana da bi “bio glavni”, pa su mu potrebne supermoći velikih sila, kako bi se osjećao kao “veliki momak”.

Dritane, izađi iz bajke u koju si upao i okreni se komšijama i prijateljima s kojima dijeliš vazduh i vodu. I sa njima razgovaraj. Ili promijeni ime. U Darko Pajović – zaključio je Radunović.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije