Connect with us

Politika

SASTANAK: I Leposavić kod Joanikija

Published

on

Sa sastanka, Foto: CdM

Nakon što je juče započeo seriju sastanaka sa predstavnicima izvršne i zakonodavne vlasti, administator Mitopolije – crnogorske primorske Joanikije sastao se danas i sa ministrom pravde Vladimirom Leposavićem, saznaju crnogorski mediji. Oni su se sastali u Nikšiću u Parohijskom domu.

Javnost još uvijek nije upoznata sa temom današnjeg sastanka, a tokom jučerašnjeg sastanka sa premijerom Zdravkom Krivokapićem i predsjednikom Skupštine Aleksom Bečićem, Joanikije je kazao da je „ovo vrijeme velikih promjena za Nikšić i da im se iskreno nada”.

„Ovo je godina velikih jubileja i promjena na bolje. Treba da činimo i sve što radimo bude bolje. U ovoj godini se nadamo da ćemo obratiti pažnju i na ovaj sveti hram, koji je već malo oronuo. Nažalost, nemajući skoro nikakvog kontakta sa bivšim vlastima, doživljavajući optrukciju u svim nastojanjima da uradimo nešto dobro, ne želeći da se suprostavljamo sa državom, suočavamo sa situaciom da je hram dosta zapušte”, kazao je Joanikije.

Prema njegovim riječima narodu treba obnova dijaloga i povjerenja u svakom pogledu.

„Nadamo se da će ova današnja posjeta biti dobar znak za preporod Nikšića i za svaki uspjeh naše vlasti u svemu što dobro čini i planira. Neka Bog da svima dobro, vama koji ste na visokim funkcijama i narodu i državi”, naveo je Joanikije.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije