Connect with us

Politika

SAVJET MLADIH DPS-a: DF predstavio lažno istraživanje za lokalne izbore u Nikšiću

Published

on

Demokratski front je u tako očajnoj situaciji da je počeo da se i za slamku hvata, odnosno da izmišlja istraživanja i ista plasira u svojim medijima. Kada su pristali da sebe svedu na „lutke na koncu”, kojima se upravlja iz Beograda, morali su da znaju da će takva uloga biti kolektivno prezrena od strane Nikšićana, bez obzira na ideološku orijentaciju, saopšteno je iz Savjeta mladih DPS-a.

„Zato posljednjih dana pokušavaju da poprave ono što se popraviti može, a to je nemoguća misija. Nakon ponižavajućeg postupka kojim je DF platio reket jednom režimskom mediju sa kojim su inače u zavadi, i za uzvrat dobio lažni „PROMO” sadržaj, sada su bili prinuđeni da izmisle lažno istraživanje”, ističu u saopštenju.

„Na njihovu žalost sve završilo velikom blamažom, i raskrinkavanjem pokušaja da sebe, vječne gubitnike, pokažu kao pobjednike. Tako to biva kad se “lutke na koncu” preigraju”, kazali su iz Savjeta mladih DPS-a.

„Uostalom, 14. marta će imati prilike da vide šta građani Nikšića misle o onima koji su svoju političku misiju sveli na nedostojanstvenu sluganjsku ulogu”, zaključili su u saopštenju.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije