Connect with us

Politika

ŠEHOVIĆ ABAZOVIĆU: Od mene ne možete napraviti kriminalca

Published

on

Dritan Abazović i URA od mene nikad ne mogu napraviti korumpiranog čovjeka i kriminalca, iako to na nevješt i prilično drzak način pokušavaju, jer se svi mi u Crnoj Gori jako dobro znamo, ali su sami od sebe, za neočekivano kratko vrijeme, i te kako uspješno napravili izdajnike, kazao je potpredsjednik Socijaldemokrata i poslanik u Skupštini Crne Gore Damir Šehović.

“Razumijem da sam, kao neko ko konkretno, direktno i bez uvijanja mjesecima jasno ukazuje na propuste nove vlasti posebno targetiran u vezi sa zakonito stečenim stanom, ali nemojte imati dileme: populistički pritisci nove vlasti da bi me ‘ućutkala’ su potpuno neproduktivni. Čak naprotiv. Kontraproduktivni su”, kazao je Šehović.

On Abazoviću i GP URA poručuje, kako je kazao, “da se manu ćorava posla” u suprotnom, poručuje da će svoja prava znati da zaštiti.

“Zato i njemu i njegovoj partiji, koja je obezbijedila sigurno mjesto u istoriji crnogorske izdaje, jer su nam umjesto obećane slobode otvorili vrata okupacije, jasno i glasno poručujem da se manu ćorava posla. U suprotnom ću svoja prava znati da zaštitim. Na sudu naravno. A vama je sud javnosti već presudio. U šta ste se i sami mogli uvjeriti, od Cetinja, preko Plava i Gusinja, gdje su vas dočekali onako kako su se takvi kao vi vazda dočekivali”, kazao je Šehović.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije