Connect with us

Politika

ŠEHOVIĆ SPAJIĆU: Manite se najvećeg teologa koji veliča etničko čišćenje i držite se finansija

Published

on

Foto: Vlada Crne Gore

Manite se „najvećeg” teologa, koji veliča etničko čišćenje, i držite se resora na čijem ste čelu. Pozabavite se očiglednim nezakonitim i neustavnim privremenim finansiranjem i prestanite da krijete podatke o kontroverznom zaduženju i spornoj kupovini aviona za ToMontenegro, poručio je večeras potpredsjednik Socijaldemokrata Damir Šehović ministru finansija i socijalnog staranja Milojku Spajiću.

„Kada Spajić čovjeka koji je govorio da bi sa Muslimanima, koji mu inače smrde na loj, raskrstio a muslimančiće prekrstio, da Radovan Karadžić ima čiste ruke i da nije ratni zločinac, nazove najvećim teologom, onda vam je jasno koji je njegov i ideološki profil Vlade Crne Gore”, naveo je Šehović na Twitteru.

Spajić je prethodno saopštio da se delegacija Vlade na sahrani episkopa Atanasija ponašala u skladu sa epidemiološkim mjerama.

„Volio bih kad bi zabrinutost pojedinaca zbog našeg odlaska na sahranu jednom od najvećih teologa bila zbog epidemioloških razloga, pošto smo se ponašali u skladu sa epidemiološkim mjerama (nosili maske na otvorenom, iako u BiH to nije obavezno, itd) i nije bilo zadržavanja”, napisao je ministar finansija i socijalnog staranja na Tviteru.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije