Connect with us

Politika

SEKULOVIĆ ČESTITAO PRAZNIK: Crnogorska istorija nas obavezuje da gradimo državu koje će nam služiti na ponos

Published

on

Ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović čestitao je građankama i građanima Crne Gore 21. maj, Dan nezavisnosti.

Sekulović je rekao da je ovaj dan prilika da se podsjetimo slavne crnogorske istorije, tradicije i običaja, ali i da nas oni obavezuju da svakoga dana, svi zajedno gradimo društvo i državu koji će nam služiti na ponos.

“Crna Gora jeste i biće država svih njenih građana, i svi tako i treba da je doživljavaju. Naša je obaveza da podjele, koliko god one bile duboke, prevazilazimo, jer one samo usporavaju razvoj i napredak naše države”, poručio je ministar Sekulović.

On je naglasio da je zadatak svih, a posebno mladih, da vjeruju i rade na dostizanju uređene i pravične države, u kojoj će zakoni važiti jednako za sve, bez selektivnosti po bilo kom osnovu.

“Moderna, evropska, multikonfesionalna Crna Gora, u kojoj se građani međusobno poštuju, i teže sveukupnom boljem životu svih nas, u zemlji čijoj se ljepoti dive i cijene svi, naš je imperativ. Pokazali smo da zajedno, uz propisane mjere i disciplinu, možemo obuzdati upornog i opasnog neprijatelja – COVID 19 pandemiju, zato vjerujem da su svi drugi izazovi pred nama lakše dostižni”, istakao je Sekulović.

 

 

1 Comment

1 Komentar

  1. Valter

    21.05.2021. at 10:58

    E moj crni Sekulovicu. Vidi sta rade Crnogorci. A ti? Vidi Rakcevica… Duvas u tikvu sa četnicima

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije