Connect with us

Politika

SKUPŠTINA CG: Bečić sa direktoricom UNOPS-a razgovarao o uspostavljanju saradnje

Published

on

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić razgovao je danas u online formatu sa Mikelom Telatin, predstavnicom Kancelarije Ujedinjenih nacija za projektne usluge (UNOPS) za Crnu Goru.

Kako piše u saopštenju Skupštine Crne Gore, uz očekivanje da će UNOPS-ova misija afirmisati unaprjeđenje oblasti u kojima posjeduju ekspertizu, predsjednik Bečić pozdravio je inicijativu uspostavljanja saradnje Skupštine Crne Gore i UNOPS-a.

Sastanak je bio prilika da predsjednik Skupštine uputi zahvalnost Kancelariji UNOPS-a za angažman u socio-ekonomskim projektima u našoj zemlje i iznio uvjerenje da će kroz zajedničke aktivnosti doprinijeti ubrzanju evropske integracije Crne Gore. U tom kontekstu, on je upoznao sagovornicu sa opredijeljenošću nove parlamentarne većine da aktivno djeluje u pravcu demokratskog i održivog razvoja Crne Gore.

Konstatujući spremnost za nastavkom saradnje u projektima koji će biti u funkciji poboljšanja kvaliteta života građana Crne Gore, direktorica Telatin se osvrnula na važnost potvrđivanja Sporazuma između Crne Gore i UNOPS-a. Ona je podsjetila na brojne mogućnosti za intenziviranje saradnje i izrazila očekivanje da će sa crnogorskim institucijama sistema biti uspostavljena uspješna komunikacija.

Sastanku je prisustvovao i generalni sekretar Skupštine Crne Gore, Aleksandra Klarić.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije