Connect with us

Politika

UČESNICI AUTO KOLONE: Kamenovani bez razloga, bilbordi nam nisu smetali

Published

on

Učesnici auto kolone stavili su se na raspolaganje policiji, kako bi se utvrdila istina u vezi sa jučerašnjim događajem u nikšićkoj Župi, saopšteno je iz Liberalne partije. Učesnicima auto kolone, kako tvrde, nigdje u gradu nijesu smetali bilbordi političkog pokreta “Ne damo Nikšić”, pa ni u Župi i svaka druga tvrdnja je manipulacija kako bi se opravdalo nasilje onih koji ne govore istinu.

“Auto kolona sa zastavama Crne Gore je bila kamenovana bez ijednog razloga. Žao nam je što je određene naše sugrađane isprovocirala nikšićka mladost koja je pjevala crnogorske pjesme i nosila crnogoska obilježja koja jednako pripadaju svima bez ozbira na naše razlike”, navodi se u saopštenju.

Oni kažu da im bilbordi nijesu bili smetnja.

“Bilbordi političkog pokreta Ne damo Nikšić, iza kojeg snažno stoji Srpska pravoslavna crkva a rođački i episkop Joanikije, postoje na više lokacija u gradu. Auto kolona je više puta prošla pored svakog od njih. Ne stoje tvrdnje da su učesnicima auto kolone bilbordi smetali na bilo kojoj lokaciji u graduTo je manipulacija kako bi se opravdalo nasilje onih koji ne govore istinu kada javno kažu da je mir njihova nacija. U praksi su agresivnog i neprimjerenog ponašanja koje vodi oštećenju privatne imovine, podizanju tenzija i ozbiljnim povredama”, kazali su iz LP.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije