Connect with us

Politika

VUČIĆ: Crna Gora vodi antisrpsku politiku, kćerke Krivokapića tražile zaštitu medija, a ne policije

Published

on

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio je da da Srbija nije uradila ništa nažao Crnoj Gori koja vodi agresivnu kampanju protiv srpskih interesa.

Vučić je u emisiji “Ćirilica” govorio agresivnoj kampanji u medijima u regionu protiv njega.

– Milo Đukanović ima onu njegovu novinu Pobjedu – rekao je Vučić i dodao da je skoro svakog dana na naslovnim stranama njegova slika.

– Mi gledamo šta je interes Srbije. Šta je Srbija uradila nažao Crnoj Gori? Dali smo im vakcine, predložili otvaranje sanitarnih granica 24/7, predložili im da razgovaramo sa Jugoimportom da napravimo neki pogon. Šta je to što smo im loše uradili, jesmo li ih nečim uvrijedili? Šta su oni nama uradili? Protjerali su nam ambasadora zato što je rekao da je Mojkovačka bitka bila početak velike pobjede za ujedinjenje Srbije i Crne Gore.

Jesu li oni priznali nezavisno Kosovo ili smo mi priznali nezavisnu Boku Kotorsku? Jesmo li mi njima izvezli neki klan, ili su oni nama izvezli škaljarski i kavački? Jesmo li mi njima donosili neku rezoluciju o bilo čemu?

Predsednik je pričao i o navodnoj kampanji u Srbiji protiv ćerki Zdravka Krivokapića.

– Mrzim kada neko vodi kampanju protiv bilo čije djece. Ježim se od toga. Garantujemo punu bezbjednost svakome. Ali problem je što nisu tražili pomoć od policije, nego od medija – rekao je predsjednik Vučić.

– Kada je moj sin išao u Crnu Goru slikali su ga, video materijali, foto dokumentovano na svakom koraku. To nije u skladu sa najvišim principima. A ako je bio ugrožen, pa su ga tako štitili, izvinjavam se i hvala im.

Vučić je dodao i da nije znao da je Zdravko Krivokapić dolazio u Beograd na sastanak sa patrijarhom Porfirijem.

Govoreći o odnosu sa Milanom Kneževićem i Andrijom Mandićem rekao je da su oni odlični prijatelji, da se viđaju jednom mjesečno i da se oni jedini ne plaše da kažu da su Srbi. Takođe, predsjednik je dodao da oni jedini nemaju funkcije.

2 Comments

2 Komentara

  1. RIR

    06.07.2021. at 09:55

    Mandica i Kneževića ,jedino nije strah da kažu da su Srbi -SRAMNA IZJAVA -ovo samo OLOS može da izjavi…

  2. Jatotako

    06.07.2021. at 12:53

    Lupežu!!! Laž je vaša nacija!!! Ko laže taj krade! Ko krade taj ubija!!! Mrš!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije