Povežite se sa nama

Politika

VUKSANOVIĆ STANKOVIĆ: Po Nikšiću vršljaju po nalogu Vučića i u službi DF rade protiv države

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

„Ako Demokratski front osvoji većinu, politički opravdano da će tražiti rekonstrukciju Vlade”

Situacija u Nikšiću je, u političkom i građanskom smislu, veoma složena, jer razne vršljare i organizovane grupe koje po naloga predsjednika Srbije Aleksandra Vučića ulaze u Crnu Goru i u službi  DF rade protiv interesa države Crne Gore, kazala je, gostujući u emisiji Gradskog radija „Znam da znaš“, poslanica Socijaldemokratske partije i profesorka na Pravnom fakultetu Draginja Vuksanović Stanković.

„Na ovaj način narušen je legitimitet samog izbornog procesa. U krajnjoj liniji, to može dovesti do osporavanja legaliteta i legitimiteta izbornog rezultata. Tenzije u Nikšiću su na visokom nivou zbog velikog upliva osoba  iz Srbije i Republike Srpske, a u igri je i veliki novac koji je uložen u izbore u Nikšiću“, kazala je Vuksanović Stanković.

Prema njenim riječima, rezultati izbora u Nikšiću odraziće se na cjelokupnu političku scenu u Crnoj Gori.

„Ako Demokratski front osvoji većinu, politički je opravdano da će tražiti rekonstrukciju Vlade. Ukoliko premijer Krvokapić ne pristane na to, u izgledu su vanredni parlamentarni izbori“, smatra Vuksanović Stanković.

Odluka da se zaključaju gradovi u Crnoj Gori, a granice ostanu otvorene, po mišljenju poslanice Vuksanović Stanković, politički je motivisana i ima izrazito politički cilj.

„Vjerujem da će Vlada donijeti odluku da zaključaju čitavu Crnu Goru kada prođu izbori u Nikšiću.U međuvremenu, nije ih briga za zdravlje građana i sve veći broj mrtvih. Ministarka je pokazala da je nesposobna da vodi zdravstveni sistem i da je na svoja leđa primila više nego što može da podnese.U ovako alarmantnoj zdravstvenoj situaciji, kada zdravstvenom sistemu prijeti kolaps, ministarka je izgleda važnije da se bavi time šta sam ja željela da upišem kad sam bila dijete“, ističe Vuksanović Stanković.

 

 

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije