Connect with us

Politika

VUKSANOVIĆ STANKOVIĆ: Oni koji slave veleizdaju Podgoričke skupštine polažu vijenac detronizovanom kralju

Published

on

Vuksanović Stanković (FOTO: Mina)

“Zakasnili ste Apostoli! Namjerno i svjesno, jer vam ništa crnogorsko nije sveto! Kralj Nikola je umro u egzilu 1. marta, a ne 2.marta”, poručila je poslanica SDP-a Draginja Vuksanović Stanković, na svom Twitter nalogu.

Ona je reagovala povodom polaganja vijenca na spomenik Kralja Nikole od strane predstavnika nove vladajuće većine, komentarišući, da je jako licemjerno  da oni koji slave veleizdajničku  Podgoričku skupštinu, danas polažu vijenac.

Zatim je navela da je sramno od predstavnika nove vlasti, da polažu vijenac kralju Nikoli, jer su oni ti, koji slave pad Podgoričke skupštine.

“Drugo, licemjerno je i sramno da oni koji slave veleizdajničku Podgoričku skupštinu 1918., čijim odlukama je detronizovan Kralj Nikola i dinastija Petrović i izvršena aneksija CG, danas polažu vijenac na grob Gospodara koji nikada nije priznao odluke te skupštine”, istakla je ona.

Potom je poručila da će se ubrzo stati  političkom licemjerstvu na kraj.

“Postoji i postojaće Crna Gora, a političkom licemjerstvu i raznim prevarama po  dubini  staćemo na put, borbom za demokratsku i građansku Crnu Goru. Da je vječna Crna Gora”, zaključila je Stanković Vuksanović u objavi na Twitter-u.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije