Connect with us

Politika

VULIN: Srbija se ne ponaša kao u 90-im, ali se Đukanović i dalje ponaša i radi kao mafijaš iz 90-ih!

Published

on

Srbija se ne ponaša kao u 90-im, za razliku od Mila Đukanovića koji se i dalje ponaša i radi kao mafijaš iz 90-ih godina prošlog vijeka, poručio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin u odgovoru na izjavu predsjednika Crne Gore  da “odnos Srbije prema Crnoj Gori i drugim državama u ovom vremenu neodoljivo liči na odnos Srbije prema susjednim državama devedesetih godina”,

-Da Đukanoviću zabrane da pominje Srbiju, on ne bi bio u stanju da da dogovor na pitanje kakvo je vreme. Niko Srbiju ne mrzi koliko bivši Srbi, a posebno oni koji su se u srpstvo kleli kao što je tokom devedesetih činio Đukanović. Srbija se ne ponaša kao u devedesetim, ali Đukanović se i dalje ponaša i radi kao mafijaš iz devedesetih-kazao je Vulin.

Ranije danas, Đukanović je izjavio da “odnos Srbije prema Crnoj Gori i drugim državama u ovom vremenu neodoljivo liči na odnos Srbije prema susednim državama devedesetih godina”, odnosno da “pod plaštom brige za navodno ugrožena prava srpskog naroda u susednim državama ugrožava suverenitet tih država”.

– To se događalo devedesetih, epilog znamo – 140 ili 150 hiljada ljudskih žrtava, razorena vrijedna imovina, stvarana generacijama na prostoru bivše Jugoslavije i haški, odnosno sudski epilog za one koji su odgovorni za takve procese – rekao je Đukanović, odgovarajući na pitanja na konferenciji za medije povodom posjete članova Predsedništva BiH Šefika DŽaferovića i Željka Komšića Podgorici, nastavljajući u svom stilu da se Srbija nađe u svakoj temi o kojoj govori.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije