Connect with us

Politika

ZIROJEVIĆ: Moramo dati ključni doprinos padu ove Vlade

Published

on

Portparol Socijaldemokrata izabrana je za predsjednika Omladine SD-a na juče održanom stranačkom kongresu.

Lider Socijaldemokrata Ivan Brajović kazao je mladima da su bili i ostali najsvjetlija tačka partije “u kojoj nikad nijesmo dozvolili da budete svedeni na brojeve”.

“Vi ste bili i bićete naša pokretačka snaga, naše drugarice i drugovi. Vaši stavovi će, kao i do sad, uvijek biti uvaženi, a vaši prijedlozi, sugestije i kritike ozbiljno shvatani i razmatrani.”, rekao je Brajović.

Predsjednik Omladine Socijaldemokrata u prethodnom mandatu, Emil Đokić, kazao je da i danas, kao i onda kada je izabran na tu poziciju, ponosno stoji pred članovima Omladine Socijaldemokrata.

Novoizabrani predsjednik Omladine Socijaldemokrata, Nikola Zirojević, rekao je da omladina Socijaldemokrata mora biti proaktivna.

“Mi moramo biti ti koji će, bez ustezanja, bez zadrške, dići glas protiv svega lošeg što se radi u Crnoj Gori. Mi moramo biti oni koji će biti prepoznati u javnosti kao ljudi koji se nijesu libili da izađu i dignu glas. Mi moramo biti oni koji će dati ključni doprinos padu ove Vlade i uspostavljanju nove vlasti koja će raditi na očuvanju vrijednosti građanske, multinacionalne, multivjerske, evropske, sekularne, antifašističke Crne Gore”, rekao je Zirojević.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije