Connect with us

Sport

BRUKANJE VATERPOLISTA: Zaboravili da igraju

Published

on

Ne samo rezultat. Igra naših momaka bila je na nivou amaterske ekipe koja je u Tokio stigla da se dobro provede. Ni želje, ni ambicije, ni znanja. Nevjerovatno je da ekipa koja je već par godina u usponu forme, naprasno zaboravi da igra. Ispostavilo se da black out protiv Hrvatske i Španije, nije bio slučajnost. Nešto se u našoj ekipi dešava, skriveno od očiju javnosti. Ali, šta god da je u pitanju, ne može biti opravdanje za bruku koju su nam danas priredili.

Srbija je bila dominantna u svim elementima igre, a kada je rezultat 14:6 (bilo je 13:4) , onda je suvišno govoriti o detaljima. Zanimljivo je da naši nijesu u prvih 10 minuta uspijevali ni da organizuju napad u kome bi zaprijetili, a prva dva gola dali su iz peteraca.

U ovakvim okolnostima, i pobjeda u četvrtfinalu protiv Grčke teško da bi mogla izbrisati bruku iz današnjeg izdanja. No, do te pobjede može nas dovesti samo čudo, jer Grčka na ovim OI igra izuzetno dobro. Za razliku od naših, čija je igra u Tokiju u rangu nižerazrednih reprezentacija.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije