Connect with us

Fudbal

FUDBALERI SRBIJE SE OBRUKALI: Remi sa Dominikanskom republikom za koju igraju fudbaleri čija je tržišna vrijednost – nula!

Published

on

Reprezentativci Srbije uoči utakmice sa Dominikanskom republikom

Nakon što nijesu dobili vizu za SAD, reprezentativci Srbije zaputili su se u pravcu Dominikanske republike sa kojom su odigrali prvu utakmicu na turneji po Americi. U Santo Domingu nije bilo golova 0:0 !

Mediji u Srbiji očjni su zbog rezultata i loše igre “orlova”. Posebno su rezignirani činjenicom da reprezentacija Dominikanske republike nema gotovo nikakav rejting u svjetskom fudbalu, a čak 12 njenih igrača su bez tržišne vrednosti – vrede nula eura. Za pojedine igrače Dominikane sveznajući Gugl nema nikakve informacije – ni godine, ni klub, ništa…

Istina, Srbija je igrala sa najboljim igračima domaće Superlige, ali to nije opravdanje jer su igrali protiv tamošnjih amatera. I obrukali se, pišu srpski mediji.

Inače, za domaćina dva najbolja igrača igraju u Četvrtoj ligi Nemačke (klubovi Bon i Koblenc, amatersko takmičenje). Uz njih dvojicu još dva momka se “ističu”, a oni su članovi Pro patrije (Treća liga Italije) i Sakramenta (Druga liga Amerike). Imaju Dominikanci i jednog igrača u Finskoj, ali on tamo ne igra, prosto nema kvalitet za klub koji se zove Haka.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije