Connect with us

Košarka

JELENA DUBLJEVIĆ: Reprezentacija je najveća ljubav u mom životu

Published

on

Jelena Dubljević se oprostila od dresa košarkaške reprezentacije Crne Gore i priznaje da joj odlazak iz nacionalnog tima nije lako pao.

“Donijela sam najtežu odluku u karijeri. Znala sam da će jednom i taj trenutak doći, ali verujte da nije lako ostaviti najveću ljubav u životu, a reprezentacija je to za mene bila. Uvijek sam davala sve od sebe, ponosna sam na ostvareno, ponosna sam na sve devojke i trenere sa kojima sam sarađivala, ali moram da budem iskrena i naglasim da je ostao žal, jer san nije postao java, jer nisam uspjela da stignem do medalje sa državnim timom na velikom takmičenju”, rekla je Jelena Dubljević za Sportklub.

Košarkašica turskog Elaziga, bivša šampionka u WNBA ligi, vidi sebe u budućnosti u KSCG. Samo je pitanje u kojoj ulozi…

“Reprezentacija je najveća ljubav u mom životu i zaista vidim sebe u državnom timu. Međutim, rano je za priču na tu temu, jer su emocije još uvijek izuzetno jake. Vidjećemo kako će se situacija odvijati u periodu koji slijedi, ali svi koji me poznaju – znaju da bih voljela da pomognem da reprezentacija u bliskoj budućnosti dobije veću bazu, postane snažnija, konkurentnija na svim nivoima. Za to, naravno, treba vremena, mnogo rada, truda i odricanja”, istakla je Jelena Dubljević.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije