Connect with us

Sport

NJEMAČKA ATLETIČARKA: Kažu da je najzgodnija sportistkinja na svijetu

Published

on

Alisa Šmit (22) njemačka je atletičarka koja će se na Olimpijskim igrama takmičiti u štafeti 4×400 metara

Kada ju je sportski magazin prije par godina proglasio zvanično najzgodnijom atletičarkom na svijetu, ona je rekla: “Ne znam zašto sam dobila ovu titulu. Sport je, naravno, na prvom mjestu”:

Talentovana Njemica je atletikom počela da se bavi sa samo šest godina, a od tada je osvojila srebro na Evropskom prvenstvu.

Paralelno može da se pohvali modeling karijerom i velikim brojem fanova na Instagramu.

Njena popularnost na društvenim mrežama raste. 2018. godine imala je 208 hiljada pratilaca, a 2020. godine, čak 745 hiljada. Danas je prati 1,8 miliona ljudi.

Ne krije da zbog svog atraktivnog izgleda dobija i nepristojne ponude.

“Dobijam mnogo nemoralnih ponuda u privatnim porukama. Nekada mi je to smiješno, ali ne zamaram se time previše”, rekla je Alisa.

Takođe, odbila je i ponudu “Playboja” da se fotografiše bez odjeće.

“Fokusirana sam na sport i to želim da bude svima jasno. Postoje hiljade drugih djevojaka na Instagramu koje izgledaju jako dobro, ali nemaju toliko pratilaca. Uz dobar izgled morate da ponudite još nešto zanimljivo. Za mene je to atletika”, zaključila je Alisa.

Ne krije oduševljenje što ide u Tokio na Olimpijske igre. Početkom mjeseca napisala je na Instagramu:

“Još izgleda kao da nije stvarno! Zahvalna sam i u isto vrijeme oduševljena da iskusim nešto o čemu sam maštala kada sam počela da se bavim sportom. Tokio zove”.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije