Connect with us

Sport

NOLE OTKIDA NA SRBIJU: “Tata patriotizam je mnogo jak u mojoj glavi i srcu, kad je Srbija u pitanju, tu kidam!”

Published

on

Srđan Đoković, otac Novaka, prvog tenisera svijeta, otkrio da je savjetovao sina da ne ide na Olimpijske igre i da posle odgovora koji je dobio nije mogao da se snimiri neko vrijeme – od ponosa.

“Novak je posle osvajanja Vimbldona izjavio da ne zna da li će ići na Olimpijske igre zbog rigoroznih mjera organizatora. Uzeo je nekoliko dana, odmorio i odlučio je da ide uz izjavu da je patriotizam prevagnuo.”

To je rekao i Srđan Đoković koji je u podkastu „Biznis priče“ otkrio prepisku sa sinom prije nego što je Novak otišao u Tokio.

„Ako ti nešto znači moje mišljenje, mislim da ni slučajno ne bi trebalo da ideš u Tokio. Dug je put, druga zona, nema gledalaca, opet karantin… Bez gledalaca to nije Olimpijada. Voli te tata“.

Potom je uslijedio odgovor:

“Naravno da mi znači tvoje mišljenje, tata. Hteo sam da uzmem ova tri-četiri dana da osetim kako mi je telo, itd… Uvek se brzo oporavim, to nije neki veliki problem. Patriotizam je mnogo jak u mom srcu i glavi, tata. Znaš me. Kada je Srbija u pitanju, tu kidam i ne okrećem se“.

Srđan je nastavio u dahu da prepričava.

„Poslije ove prepiske sa njim ostao sam zatečen i nisam mogao da se smirim ko zna koliko vremena od uzbuđenja i ponosa, jer je to izgovorio moj sin, a to je naučio u svojoj kući gdje je patriotizam iznad svega“.

Novak Đoković nije uspio da osvoji medalju na Olimpijskim igrama, poražen je u meču za bronzu od Pabla Karenja Buste, dok u dublu zbog povrede nije mogao da nastupi.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije