Connect with us

Globus

ATLANTA: Najmanje osam osoba ubijeno u tri salona za masažu u Atlanti i u obližnjem gradu

Published

on

Najmanje osmoro ljudi ubijeno je u tri pucnjave u salonima za masažu u Atlanti i u obližnjem gradu, javljaju američki mediji, a zasad nije utvrđeno jesu li ta tri događaja povezana.

Prva pucnjava u kojoj su četiri osobe ubijene i dvije ranjene, dogodila se u utorak poslije podne u salonu za masažu pedesetak kilometara od Atlante, najvećeg grada u saveznoj državi Džordžiji, rekao je portparol policije okruga Čiroki.

Nedugo zatim, ubijene su četiri osobe u dva salona za masažu u Atlanti, saopštila je policija u tom gradu. Navodi se da su četiri žrtve žene, navodno azijskog porekla.

Policija Čirokija je potom preko Fejsbuka pozvala svjedoke da se jave i objavila snimak osumnjičenog u crnom automobilu. Osumnjičeni, 21-godišnji Robert Aron Long, uhapšen je u utorak uveče oko 240 km južno od Atlante, piše dnevnik „Atlanta Journal – Constitution“.

„Velika je verovatnoća da je isti napadač učestvovao u svim napadima na salone za masažu u Atlanti u kojima je ubio osmoro ljudi“, rekao je za AFP portparol policije u glavnom gradu Džordžije.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije