Connect with us

Globus

FILADELFIJA (VIDEO): Ubijen mladić porijeklom iz Srbije

Published

on

Foto: twitter

Diplomirani inženjer Univerziteta Templ, Milan Lončar (25), upucan je u srijedu uveče dok je šetao svog psa.

Na snimku nadzorne kamere zabilježeno je da su dva momka afroameričkog porijekla pokušala da ga opljačkaju, a nakon toga ga usmrtili pucnjem u grudi.

“Video pokušaja pljačke je takođe zabilježen na nadzornoj kameri. Na snimku vidimo razbojnike kako pretražuju Lončareve džepove. Ubrzo nakon toga, jedan od njih je upucao žrtvu u grudi. Za sada je poznato da nije bilo borbe”, kazao je policijski inspektor Skot Smol za NBC10 Filadelfija.

UPOZORENJE: Video snimak sadrži uznemirujuće scene nasilja 
i nije prigodan za osobe mlađe od 18 godina

Policija je pronašla momka polu svjesnog i odvezla ga u bolnicu Univerziteta Templ, kada su doktori konstatovali smrt u 19:30h.

Lončareva majka Ejmi Lonzberi smatra da za ovakvim potezom nije bilo razloga, jer nije imao novac kod sebe i nije se opirao, niti rekao išta pogrešno.

“Zaista bih voljela da znam zašto se ovo desilo. Da li im je zaista trebao novac? Ili su samo bii puni besa i željeli da počine nasilje? Ja nemam te odgovore, a stvarno bih voljela da znam zašto”, kazala je Lonzberi za NBC10 Filadelfija.

Ponuđena je nagrada od 20.000 dolara za informaciju o napadačima.

Milan Lončar je porijeklom iz Srbije, ali je odrastao i školovao se u Filadelfiji. Diplomirani je inženjer od decembra 2019. godine.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije