Connect with us

Region

U SVJESNOM STANJU: Zdravstveno stanje Čeda Jovanovića se popravlja

Published

on

Foto: N1

Predsjednik Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović već nekoliko dana se nalazi na bolničkom liječenju, gdje zbog jakih bolova prima morfijum, potvrđeno je za Nova.rs.

Na osnovu dobro obavještenog izvora bliskog porodici Jovanović, lider LDP-a se trenutno nalazi u svjesnom stanju.

“Za razliku od prethodnih dana, osjeća se puno bolje. Trenutno je svjestan i može da priča. Situacija je znatno bolja nego prethodnih dana”, navodi anonimni izvor za Novu.rs.

Jovanović je primljen u bolnicu, dan nakon Božića, a porodica ispočetka je  sumnjala da se radi o srčanom udaru.

“Tada nije bio svjestan. Bio je u bunilu i nije mogao da priča”, dodao je izvor.

Izvor  dalje objašnjava da ljekari danima nijesu znali koji je uzrok neprestanih bolova, isprva su sumnjali na COVID-19, ali rezultati testova su bili negativni.

Na kraju se ispostavilo da ima upalu nerava i kičmene moždine, te ljekari su to pripisali posljedicama COVID-19 infekcije, koju je Jovanović preležao u toku prethodnog ljeta.

“Lekari predviđaju dugo liječenje, najvjerovatnije će morati da bude u bolnici još mjesec ili dva, u najboljem slučaju”, dodao je izvor Nove.rs.

Njegova supruga Jelena Jovanović ranije je izjavila za srpske medije da se lider LDP-a mjesecima osjećao loše, osjećao je snažne bolove u dijafragmi i govorio je kako mu se neočekivano skraćuje dah.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije