Connect with us

COVID-19

Zirojević: Krivokapić da objavi rezultate svih njegovih testiranja na antitijela

Published

on

U potpunosti sam saglasan da je premijer Zdravko Krivokapić fenomen. Dodao bih, fenomen nad fenomenima. To je genije, doktor mašinstva, koji je od rezača papira mislio da je mobilna klima – naveo je portparol Socijaldemokrata Nikola Zirojević.

Premijer je, kako je dodao, “fenomen i po tome da nam se zbog njegovog lika i djela sprda čitav region”.

– Fenomen je i po tome da se suočava sa ogromnim poteškoćama kada treba izgovori rečenicu u čijem sastavu se nalazi riječ duža od pet slova. Korjenima ovog problema se trenutno ne bih bavio – naveo je Zirojević.

Fenomen je i to da se, kako je kazao, ovakav čovjek uspio naći i na čelu mjesne zajednice, a kamoli države.

– Kod nas se, nekim natprirodnim čudom, održao evo skoro godinu. Bez podrške u parlamentu, veseli Zdravko upravlja državom, lelujajući iz trake u traku – opisao je Zirojević.

I fenomen je, prema njegovim riječima, “na kraju saznasmo po tome što nije bolovao kovid, a evo godinu ima gomilu antitijela”.

– Izgleda mu je neko, ma ko to bio, proročki dao ime Zdravko. A ja bih rekao da je najveći fenomen to koliko je ovaj čovjek neistina sposoban da izgovori, a da ne trepne. Zato pozivam premijereja da konačno objavi rezultate svih njegovih testiranja na antitijela u ovom periodu. Da vidimo i mi to čudo nebesko, a za marketing neka ne brine. On je maskota ove Vlade od dana kada se pojavio u medijima – zaključio je Zirojević.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije