Connect with us

Društvo

INCIDENT U ŽUPI NIKŠIĆKOJ: Prepriječili put vozilu MI, pljuvali zastavu, policija reagovala

Published

on

Volonteri NVO Montenegro International doživjeli su dana neprijatnost u Župi nikšićkoj, dok su kroz to mjesto prolazili kombijem, iz kojeg se preko zvučnika čula crnogorska muzika. Kako su za CdM kazali iz te organizacije, osobe koje su im prepriječile put nosile su šuškavce koalicije Za Budućnost Nikšića.

Dok su prolazili kroz Župu, pretekao ih je automobil sa nekoliko momaka unutra, pokazujući tri prsta. Volonteri nijesu reagovali, nakon čega se automobil zaustavio ispred njih mašući im da se zaustave.

Nakon što su prošli bez reakcije, momci iz automobila pljunuli su na crnogorsku zastavu, koja je bila istaknuta na mjestu suvozača.

Aktivisti NVO Mi su nastavili vožnju, ali su nakon par minuta primjetili isto vozilo koje ih opet pretiče i pokušava prepriječiti put.

Silaskom na ivičnjaka su nekako su uspijeli da prođu, ali su, svjesni namjere momaka iz Župe, pozvali policiju. Nastavili su vožnju, dok je automobil nastavio da ih prati, ponovo ih pretiče i još jednom pokušava da im prepriječi put.

Iz te NVO dodaju da su nekako uspjeli da se probiju i nastave put do mjesta gdje su sačekali policiju, kako bi ih povela do grada.

U povratku su, kažu za CdM, primijetili isto vozilo na putu koje se “spremalo za sačekušu, ali razočarani ugledavši policiju sočno počeli da psuju”.

Kako navode, policija je uslikala tablice, a Montenegro international priprema i podnošenje prijave.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije