Connect with us

Crna Hronika

UPRAVA POLICIJE: Uhapšeno pet Cetinjana zbog incidenta ispred Bogoslovije

Published

on

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su uhapsili pet osoba zbog sumnje da su u noći između 14. i 15. aprila vrijeđali učenike Bogoslovije i sveštenstvo, prijetili i pokušali da uđu u objekat, a kasnije oštetili vozilo sugrađanina.

Kako ističu u saopštenju Uprave policije, uhapšeni su D.R. (20), P. V. (20), M. Č. (20), A. L. (22) i F. B. (20) svi iz Cetinja, a po nalogu postupajućeg tužioca Osnovnog državnog tužilaštva u Cetinju.

Stavlja im se na teret da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje i krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

“D. R. (20), P. V. (20), M. Č. (20), A. L. (22) i F. B. (20) svi iz Cetinja su, kako se sumnja, u noći između 14. i 15. aprila ispred internata Bogoslovije vrijeđali učenike i sveštenstvo koji borave i rade u ovoj ustanovi, na vjerskoj i nacionalnoj osnovi, pozivali su ih na fizički obračun, te su pokušali da uđu u objekat u kojoj namjeri nijesu uspjeli. Sumnja se da su ova lica iste večeri oštetila putničko motorno vozilo vlasništvo jednog fizičkog lica iz Cetinja, polomivši stakla na vozilu, ispisavši po vozilu grafit, te oštetivši vrata”, navodi se u saopštenju.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije