Connect with us

Vijesti

VUKOVIĆ: Izbjegavati odlazak na Goricu i Ljubović

Published

on

Činjenicu da nam treba cjelodnevni nadzor kako bismo sačuvali dvije najznačajnije park-šume u Podgorici doživljavam kao poraz naše društvene zajednice, poručio je večeras gradonačelnik Ivan Vuković. On je pozvao sugrađane da pomognu tako što će, do daljeg, izbjegavati šetnju i rekreaciju na Gorici i Ljuboviću

Vuković je podsjetio da se danas desio novi, 4. po redu, pokušaj paljenja brda Gorica. Požar je lokalizovan i za sada je pod kontrolom. Prethodno je, bezuspješno, isto pokušano i na Ljuboviću.

“Večeras sam obišao komandira i pripadnike Službe zaštite i naložio 24-časovni nadzor na Gorici i Ljuboviću. Osim pripadnika Službe zaštite, koji su na terenu non-stop, ukupno 6 patrola koje će činiti pripadnici Komunalne policije, Komunalne inspekcije i službi Glavnog grada, vršiće kontrolu kretanja ljudi na Gorici i Ljuboviću, i u kontaktnoj zoni dva brda, od sjutra ujutru u 7 časova”, naveo je gradonačelnik Podgorice na Fejsbuku.

Dodao je da je od vd direktora Uprave policije dobio uvjeravanja da će i pripadnici te službe pojačati prisustvo na Gorici i Ljuboviću.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije