Connect with us

Ekonomija

RADUNOVIĆ: ToMontenegro možda i prije 1. aprila

Published

on

MA je izuzetno loše poslovao: Radunović - Foto: RTCG

Državni sekretar u Ministarstvu kapitalnih investicija Zoran Radunović saopštio je da bi nova nacionalna aviokompanija ToMontenegro u najboljem slučaju mogla krenuti sa radom i do 1. aprila. Ona bi u najbližem trebalo da liči na neku lou kost kompaniju sa minimalnim troškovima.

“Ako naslijedimo sve što posjeduje Montenegro Airlines, rad, iskustvo, znanje, kod šer ugovore, očekujemo da ćemo sve prenijeti na novu kompaniju. Ako to uspijemo, očekujemo da možemo da krenemo i prije 1. aprila. Ako ne dobijemo da naslijedimo sve što posjeduje MA, stvaranje kompanije će ići teže”, rekao je Radunović.

U Jutarnjem programu TVCG Radunović je saopštio je da nije bilo prostora da se nastavi nesmetan saobraćaj kompanije Montenegro Airlines.

“MA je izuzetno loše poslovao, to poslovanje je dovelo do visokih dugova. Samo za 2019. godinu imali su porast troškova za 7,5 odsto. S negativnim poslovanjem nijesu mogli da nastave s radom, svoju budućnost vidi s osnivanjem nove kompanije ToMontenegro”, rekao je Radunović.

Govoreći o cijenama karata, on je rekao da je s Er Srbijom dogovoreno da neće biti poskupljenja na relaciji Podgorica-Beograd.

1 Comment

1 Komentar

  1. Pipi

    19.01.2021. at 10:48

    A mozda bas za 1. April, aprililili…Vas dan

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije