Connect with us

Turizam

DAŠAK LUKSUZA: Revija premijum vozila u Luštici Bay

Published

on

Foto: Mediabiro

Prvi Montenegro Smoking vikend i prva revija premijum vozila u Crnoj Gori počeli su danas u Tivtu u Luštici Bay.

Posjetioci su imali priliku da po prvi put vide neke od najluksuznijih automobila na svijetu  naprave par fotografije za pamcenje i barem na trenutak budu dio svijeta luksuza na četiri točka.

Ispred hotela Čedi Luštica Bay (The Chedi Luštica Bay) danas je bilo izloženo 14 automobila i to brendova: Ferrari, Bentley, Lamborghini, Audi, Rolls-Royce i Porsche, a premijerno i nova verzija Rolls-Royce Ghost-a.

Kako je za Mediobiro kazala menadžerka prodaje hotela The Chedi Luštica Bay Tamara Bjelica, posjetioci su takođe uživali u Montenegro smoking vikendu   koji inace predhodnih pet godina organizovan u Beogradu.

“Ove godine u saradnji sa Habana cigar šopom i gospodinom Zdravkom Brkićem organizujemo prvi vikend ovakvog tipa u hotelu, a sa IS Premium cars reviju luksuznih autmobilskih brendova”, rekla je ona.

Bjelica je kazala da su ova dva događaja najava svega što je nezaustavljiva vizija Luštice Bay kao projekta i same destinacije.

Najavila je da će ljubitelji luksuznih premijum automobila i čuvenih duvanskih brendova sa Kube i sjutra imati priliku i da uzivaju u obje revije .

Za agenciju Mediabiro najavila je da će stanovnike i posjetioce ove godine u Luštici Bay dočekati još atraktivnija ponuda i novi sadržaji u sklopu projekta. Predviđeno je da otvaranja pomenutih sadržaja i nove ponude traju tokom čitave sezone.

“Mnogo toga planiramo za ovu sezonu, ne samo sportske već i restoranske, komercijalne i plažne sadržaje. Tiho i naporno smo radili i sada ubiramo plodove tog rada. Pored toga imamo i nove nekretnine koje su izgradjene  i koje će tek biti puštene u prodaju”, zaključila je Bjelica.

Ovog ljeta Lušticu Bay očekuje mnoštvo novih gastro i šoping doživljaja, 1,8 kilometara dugo šetalište do Oblatne i plažnog bara Almara, nova ponuda Svjetionika na lukobranu, te čak četiri plaže za uživanje na suncu i moru, kao i atraktivne ture za aktivan odmor hotela Čedi.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije