Connect with us

Turizam

“HARPERS BAZAR”: Crna Gora na listi najprivlačnijih destinacija u 2021.

Published

on

printscreen

Renomirani magazina „Harpers Bazar“ svrstao je Crnu Goru u deset inspirativnih destinacija koje treba posjetiti u 2021. godini, nakon ukidanja restriktivnih mjera širom svijeta.

U društvu svjetski popularnih, egzotičnih destinacija, kao što su Maldivi, Australija i Meksiko, našla se i Crna Gora, zauzimajući šestu poziciju, kao jedna od najprivlačnijih destinacija za post-pandemijsko putovanje.

Autor članka „Top post-pandemijska lista za one željne putovanja: 10 predivnih destinacija“ ističe da, iako 2021. godina nije počela onako kako su se svi nadali i očekivali, već možemo planirati i strpljivo čekati vrijeme kada će putovanja ponovo biti moguća.

“Harpers Bazar” Crnu Goru  opisuje kao luksuznu destinaciju, ali i zemlju bogatu prirodnim ljepotama, kao i kulturnim i istorijskim znamenitostima.

“Utočište imućnih i njihovih impozantnih jahti, Crna Gora, koja se nalazi nedaleko od Splita na Jadranskom moru, nudi puno sjaja i glamura i za nas ostale. Na proljeće se očekuje otvaranje prvog evropskog “One&Only” rizorta, a nije slučajnost što su odabrali baš ovu zemlju.

Kotorski zaliv (poznat i kao Bokokotorski zaliv) se mora naći na vašoj listi, zbog nevjerovatne ljepote, sa kristalno čistim morem i impozantnim planinama tik uz obalu. Na ovom mjestu vidjećete srednjevjekovne gradiće, manastire izgrađene na liticama i palate čiji stil gradnje podsjeća na Veneciju”, navodi se u članku prestižnog magazina.

Cijeli članak možete pročitati na sljedećem linku:

https://www.harpersbazaar.com/uk/travel/g35153520/best-travel-destinations-2021/

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije