Povežite se sa nama

Turizam

PRIZNANJE: Crna Gora u Kini proglašena najboljom stranom destinacijom sa prirodnim pejzažom

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Prestižna nagrada Traveling Scope – 5th Stars Avards, u kategoriji Najbolja strana destinacija sa prirodnim pejzažom, Crnoj Gori je dodijeljena na osnovu glasova čitalaca, ali i glavnih urednika časopisa i drugih turističkih eksperata iz Kine”, navode u saopštenju

Crna Gora je proglašena najboljom stranom destinacijom sa prirodnim pejzažom od strane specijalizovanog kineskog magazina za turizam i putovanja Travelling Scope, saopšteno je iz NTO.

“Tako se Crna Gora našla rame uz rame sa svjetskim turističkim destinacijama kao što su Dubai, Portugal, Švajcarska, Novi Zeland, Velika Britanija, Tahiti, Irska i Japan.

Prestižna nagrada Traveling Scope – 5th Stars Avards, u kategoriji Najbolja strana destinacija sa prirodnim pejzažom, Crnoj Gori je dodijeljena na osnovu glasova čitalaca, ali i glavnih urednika časopisa i drugih turističkih eksperata iz Kine”, navode u saopštenju.

Travelling Scope je, dodaju, profesionalni turistički časopis osnovan 1980. godine.

“U Kini se distribuira u preko 700.000 primjeraka, a čitaoce upoznaje sa turističkim destinacijama širom svijeta kroz izuzetan turistički sadržaj i fotografije.

Nagrada predstavlja dodatnu potvrdu da Crna Gora postaje sve više prepoznatljivija turistička destinacija na dalekom tržištu NR Kine.

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore u partnerstvu sa Turističkom organizacijom Srbije u kontinuitetu putem on-line kanala realizuje promociju Crne Gore kao turističke destinacije u Kini, pod sloganom Wild Soul of Europe – Slow Adventure. Kineskim turistima na listi omiljenih destinacija u Crnoj Gori su su Kotor, Podgorica i Budva, a među najposjećenijim turističkim lokalitetima su Most na Đurđevića Tari, Bokokotorski zaliv i Sveti Stefan”, zaključuju u saopštenju.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije