Connect with us

Turizam

WALDORF ASTORIA NA MALDIVIMA: Noćenje košta do 80 hiljada eura

Published

on

Maldivi su popularna turistička destinacija koju čini 1.200 malih ostrva i odmarališta na njima su uglavnom privatna. Na svakom ostrvu nalazi se po jedno odmaralište, a neka od njih mogu ispuniti potrebe posebno zahtjevnih posjetilaca.

Jedno takvo odmaralište je Waldorf Astoria Ithaafushi koje je otvoreno ove sedmice. Prostire se na 32.000 metara kvadratnih i kao takvo je najveće odmaralište, privatno ostrvo na Maldivima. Jedno noćenje može da košta i do 80.000 dolara.

Namijenjeno je za smještaj 24 gosta u tri objekta. Riječ je o vilama s bazenima i direktnim pristupom plaži. Arhitektura prostora je opisana kao “dosjetljiva, a istovremeno moderna. Šarm kojem se ne može odoljeti”. Svaki gost ima svoj personalni tim ljudi koji ga uslužuje.

“Prostor je osmišljen da bi zadovoljio najizbirljivije posjetioce. Ostrvo je odraz ekskluzivnosti, a nalazi se na jednom od najinspirativnijih mjesta na svijetu. Posvećeni tim pruža svaku uslugu”, izjavio je Nils-Arne Šreder iz kompanije Waldorf Astoria kao partnerske kompanije Hilton Asia Pacific.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije