Connect with us

Ekonomija

NESUĐENI MINISTAR U BORDU DIREKTORA NOVE AVIO KOMPANIJE: Blizak URA, Krivokapića nazivao diletantom

Published

on

Jedan od članova novog Borda direktora aviokompanije “ToMontenegro” Goran Đurović , biznismen je blizak  URA-a i nema iskustva u avio industriji.

Široj javnosti je najpoznatiji po tome što ga je premijer Zdravko Krivokapić “prevario” za mjesto ministra odbrane nakon čega je izjavio da je premijer diletant i da su takvi aranžmani za njega završeni.

Očigledno je, ipak, da nijesu.

Đurović je vlasnik firme za trgovinu građevinskim materijalom “Cerovo” i nije najjasnije što ga je osim bliskost sa URA i predsjednikom te stranke Dritanom Abazovićem preporučilo za tu funkciju imajući u vidu da nema nikave veze sa avio industrijom. Kao što nije imao ni sa odbranom.

Široj javnosti je postao poznat kada je slovio za novog ministra odbrane i kada ga je tadašnji mandatar Zdravko Krivokapić deset minuta pred konferenciju za medije na kojoj je objelodanio da će ministrka biti Olivera Injac obavijestio da je ipak ispao iz igre.

Đurović je tada poslao pismo medijima u kome je naveo da je Krivokapić diletant I da ga je molio da bude ministar i da je nakon što ga je deset minuta pred konferenciju obavijestio da ipak neće pokrivati tu funkciju za njega takvi aranžami završeni.

Abazović je je nakon toga rekao da je Đurović bio “odličan kandidat za ministra odbrane” Crne Gore da je „vrhunski menadžer, humanista, pacifista, čovek velikog znanja s velikim osećajem za razumijevanje drugih“ što su „karakteristike ljudi najviše potrebnih Crnoj Gori“.

 

 

 

1 Comment

1 Komentar

  1. Cgkm

    05.02.2021. at 04:55

    Odlične reference za aviokompaniju.Ha,ha

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije