Connect with us

Kultura

DODEST: Prekosjutra “Kontrarevolucija”

Published

on

Duhovita drama „Kontraevolucija“ nastala po tekstu i u režiji Obrada Nenezića biće ponovo izvedena 26.marta na DODEST-ovoj sceni od 17 sati., navodi se u saopštenju KIC-a.

U predstavi čiji koproducenti su JU “Zahumlje” i KIC “Budo Tomović” uloge tumače: Jovan Dabović, Slavko Kalezić i Đorđe Tatić. Kostim i scenografiju je radio Darko Musić, muziku Nedjeljko Pejović, a ton i odabir muzike Ivan Zirojević.

”Kontraevolucija“ je duhovita drama, sa elementima tragične farse i apsurda. Predstava se bavi istraživanjem i ispitivanjem ljudske mašte i izdržljivosti, te evolucijom čovjeka i njegovog stvaralaštva, u ovom slučaju androida i njegove ljepše polovine – ginoida. U toj evoluciji učestvuju nauka, tajne službe, religija, teorije zavjere i zdrav razum. Sukob tih beskrajnih pojmova dovodi do komedije situacije i karakrera.

Ulaznice se  mogu kupiti radnim danim od 9 do 18 sati na biletarnici KIC-a, a za rezervaciju pozovite broj 020 664 237.

Shodno odluci Instituta za javno zdravlje broj mjesta je ograničen, a dezinfekcija ruku, fizička distanca i nošenje zaštitnih maski u svim javnim zatvorenim prostorima je obavezno!

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije