Connect with us

Magazin

MAJKA NOVAKA ĐOKOVIĆA SNAJI PRIGOVARA: Jelena je preuzela sve, ostala sam željna svog sina

Published

on

DIJANA, majka Novaka Đokovića uložila je svu ljubav, snagu i požrtvovanost kako bi sinu omogućila da napreduje u svojoj karijeri dok je bio na početku, ali i sada ga prati i podržava u svemu što radi

Sa njim je prošla kroz sve uspone i padove i nije dozvoljavala da bilo kakva prepreka spriječi Novaka da bude najbolji. Dijana je njegove odluke podržavala i bila uz njega u svim najtežim i prelomnim trenucima života, na način na koji to može samo majka koja svoje dijete voli najviše na svijetu. Ipak, postoje neke stvari koje zamjera i snaji i sinu, a o kojima retko govori u javnosti.

Gostujući u jednoj emisiji Dijana Đoković otkrila je do sada nepoznate detalje Novakovog ljubavnog života prije Jelene, kao i to šta zamjera sinu i snahi, odnosno u čemu ih ne podržava i šta joj smeta. Iako ima neke svoje stavove, majka Novaka Đokovića odlučna je da ne želi da se miješa u njegov život, ali je uvijek tu da ga posavjetuje, a teniser se rado konsultuje sa njom pri velikim životnim izborima.

Naime, Novakova majka ispričala je u jednoj emisiji za “Blic” da je, dok je Novak bio jako mlad, upoznala njegovu djevojku iz tinejdžerskih dana.

– Kao mladić koji se bavio ovim poslom, nije imao vremena za zabavljanje. Više je bio na putu nego kod kuće. Upoznala sam mu jednu djevojku, koja je bila odbojkašica iz Kraljeva, bili su klinci. Kasnije smo upoznali Jelenu. Kada su imali 18 godina nisam mislila da će da se vjenčaju, bilo je vremena za sve, međutim, eto, pobio je to moje mišljenje i oženio se Jelenom – bila je iskrena Dijana.

Takođe, ona ističe da postoje stvari u kojima im se mišljenja mimoilaze u odnosu sa Jelenom i Novakom.

– Normalno je i prirodno da je Jelena preuzela neke stvari, ne bi bilo dobro da se ja miješam. Ne miješam se u njihov život. Oni rijetko nažalost dolaze, oni su stvorili svoju porodicu i oazu, Jelena određene stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju ishrane koju ne podržavam – rekla je majka Novaka Đokovića.

– Ostala sam željna svog sina, da nasamo provedem vreme sa njim. Uvijek je neko oko njega – završila je Dijana Đoković u pomenutoj emisji.

 

Izvor: nportal.rs

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije