Connect with us

Zanimljivosti

U ČETIRI KATEGORIJE NA PRVOM MJESTU: Ovo je najglamurozniji grad u Americi

Published

on

Poznati internet-portal Lawnstarter.com proglasio je Majami za najglamurozniji grad Amerike.

Lawnstarter je testirao 50 najvećih američkih gradova kroz 20 ključnih “glamuroznih” faktora, uključujući luksuzne prodavnice nakita i kozmetike, restorane sa Mišelinovim zvjezdicama, hotele sa 5 zvjezdica, događaje “Nedjelje mode” i bogatstvo svakog domaćinstva, prenosi Majami herald.

Evo šta je studija pokazala: “Sunčani Majami dominira na listi najglamuroznijih gradova sa više koktel barova, salona i noćnih klubova na 100.000 stanovnika nego bilo gdje drugo u SAD, ali ono gdje Majami zaista blista jesu kategorije ljepote, mode i kupovine”.

 

Majami je zauzeo prvo mjesto u nevjerovatne četiri kategorije povezane sa kupovinom: luksuzne prodavnice, prodavnice nakita, satova i parfema. U Americi nema boljeg mjesta za dobru zabavu i trošenje od Majamija.

Ostalih pet glamuroznih gradova u SAD, prema ovoj studiji, jesu Njujork, San Francisko, Las Vegas i Atlanta. Tampa je zauzela mjesto broj 8 i Džeksonvil je na mjestu br.43, što je čudno jer, priznajmo, niko iz Majamija ne može uopšte ni da ih razlikuje.

Najmanje glamurozan grad je bio Korpus Kristi, u Teksasu, sa El Pasom u Teksasu, Bejkersfild, Vičita, Kanzas i Frezno, popunjavaju zadnjih pet mjesta na listi.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije