Connect with us

Politika

ABAZOVIĆ: DF je protiv svega što nije po njihovoj volji

Published

on

Foto: youtube

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović rekao je  danas da je  „DF takva organizacija koja je protiv svega što nije apsolutno po njihovoj volji”. On je to kazao komentarišući  optužbe Demokratskog fronta da je izbor Zorana Brđanina za direktora Uprave policije nastavak DPS prakse.

https://portalluca.me/dok-traju-pritisci-sekulovic-ce-predloziti-kandidate-po-cijenu-da-podnese-ostavku/?fbclid=IwAR1J4EBmt6uQKuSVF7FOidnubolZGlixp0-RBPtIKgZg0aclSNdovIA-uaY

„Demokratski front je takva organizacija koja je protiv svega što nije apsolutno po njihovoj volji. Sa moje strane postoji puna podrška i mislim da je to stav svih članova Vlade”, kazao je Abazović, odgovarajući na pitanja novinara uoči početka naučne konferencije “Ekstremizam, terorizam i religija”.

On je rekao da će Vlada danas imenovati Brđanina za v.d. direktora Uprave policije i smatra da je on najbolje rješenje za tu funkciju.

Zakonom o unutrašnjim poslovima utvrđeno je da je Vlada dužna da traži mišljenje Skupštine, ali njihov stav ne mora biti obavezujući za imenovanje kandidata.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije