Povežite se sa nama

Politika

Abazović: Veliki iskorak građanske Crne Gore

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Crna Gora zaslužuje da izađe iz kandži nacionalizma, kriminala i primitivnog političkog djelovanja, kazao je lider Građanskog pokreta URA

Predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović kazao je da je Memorandum o saradnji između te stranke, Socijalističke narodne partije (SNP), Saveza građana CIVIS i i manjinskih stranaka – Bošnjačke stranke, Albanske alternative, Force i Demokratske partije, veliki iskorak građanske Crne Gore.

“Cilj je veća politička saradnja, da građanska i evropska Crna Gora ima na koga da se osloni. Cilj je da fokus sa svađa prenesemo na ekonomiju, na pomirenje… Želim u ime Ure da se zahvalim svima koji će staviti potpis, da pokažemo da možemo da sarađujemo. Ne želimo da se bavimo prošlošću, već da gledamo budućnost”, rekao je Abazović.

Crna Gora, kako je kazao, zaslužuje da izađe iz kandži nacionalizma, kriminala i primitivnog političkog djelovanja.

“Nadamo se da će naš memorandum vrijednosno prihvatiti svi poslanici. Dajte da potpisujemo stvari koje su pozitivne. Dolazi vrijeme ljudi koji mogu da se dogovaraju, koji se raduju svakom dijalogu. Veoma sam srećan i ponosan što smo svi ovdje zajedno. Pozivam sve druge kojima se učine ovi principi da to i podrže”, kazao je on.

Memorandum će danas potpisati lideri partija – Dritan Abazović, Vladimir Joković, Ervin Ibrahimović, Nik Đeljošaj, Genci Nimanbegu, Fatmir Đeka i Srđan Pavićević.
Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije