Connect with us

Politika

ABRAZOVIĆ POTVRDIO DA JE BIO U HOTELU U ULCINJU SLUŽBENIM KOLIMA : Kršio mjere koje je donijela njegova Vlada

Published

on

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović tvrdi da je juče u jednom hotelu u Ulcinju imao sastanak, o kojem će javnost, kako je najavio, uskoro biti više informisana.

On je time potvrdio da je prekršio mjere koje je propisala Vlada, a koje kao važeće stoje na sajtu Instituta za javno zdravlje jer su juče 8. januara u hotelu mogli da budu samo gosti hotela.

Abazović je za portal Ulcinj rekao i da je juče poslovno boravio u Ulcinju gdje se sastao sa predstavnicima Udruženja maslinara i predstavnicima Udruženja za povraćaj i zaštitu imovine.

Sastanak je u poslijepodnevnim satima održan u zgradi opštine Ulcinj, naveo je on.

Društvenim mrežama kruži fotografija, uz opis da je ispred restorana “Plaža” u Ulcinju nepropisno parkirano vozilo, potpredsjednika Vlade i predsjednika Građanskog pokreta URA Dritana Abazovića.

Korisnici društvenih mreža koji dijele ovu fotografiju, koja nije najjasnija, pišu da je restoran otvoren za Abazovića i njegovo društvo uprkos mjerama zabrane zbog koronavirusa. Tim povodom oglasio se gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković koji pita da li će Tužilaštvo pozvati Abazovića i društvo baš kao i njega, kada je bio na Cetinju na Patrotskom skupu bez maske.

 

 

1 Comment

1 Komentar

  1. Feđa

    09.01.2021. at 08:23

    On u hotel kršeći zdravstvene mjere i saobraćajne propise u bahatom provodu, dok mu bezbjedonosnim sektorom upravlja SPC iz podzemnih odaja hrama. Kakva neznavenosi i neodgovornost. Nesta država

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije