Connect with us

Politika

BANOVIĆ (SDP): Maltretiranje Vuksanović Stanković najbolji pokazatelj kako vlasti Srbije tretiraju sve koji im se ne povinuju

Published

on

Zamjenik predsjednika SDP-a Borislav Banović je u svom saopštenju kazao da maltretiranje i neprijatnosti priređene poslanici Draginji Vuksanović Stanković najbolje pokazuje kako vlasti Srbije tretiraju sve koji im se ne povinuju i koji pružaju otpor hegemonističkim pretenzijama prema Crnoj Gori.

“Sada u Srbiji, a da im može biti isto bi radili i u Crnoj Gori. Grubi nasrtaj na integritet ličnosti, ali i poslanicu Skupštine Crne Gore, poruka je i Draginji Vuksanović Stanković i državi Crnoj Gori i svima koji se usude da se suprotstave nacionalističkim projektima i aktivnostima vlasti Srbije”, navodi Banović.

Prema njegovim riječima, ovakvi napadi neće pokolebati poslanicu Vuksanović Stanković i SDP da nastave sa dosljednim zalaganjem za građansku, evropsku i antifašitičku Crnu Goru, jednakost i zaštitu interesa i prava svih građana naše državem, već kako kaže, upravo suprotno.

“Očekujemo od predsjednika Skupštine Crne Gore Alekse Bečića da zaštiti dignitet poslanika i crnogorskog Parlamenta, a premijera Krivokapića da nadležno ministarstvo reaguje u skladu sa svojim obavezama i nadležnostima”, zaključuje Banović.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije