Connect with us

Politika

BEČIĆ: Zabrinut sam ako je tačno da je Knežević napadnut zbog javno izgovorene riječi

Published

on

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić poručio je da je zabrinut ukoliko su tačne medijske informacije da je posalnik Demokratskog fronta Milan Knežević u Beogradu napadnut zbog javno izgovorene riječi. Beogradski biznismen Dejan Sekulić podnio je krivične prijave protiv lidera Nove srpske demokratije Andrije Mandića, njegovog sina Ilije i predsjednika Demokratske narodne partije Milana Kneževića zbog nanošenja teških tjelesnih povreda u incidentu koji se dogodio u ponedjeljak u hotelu “Mažestik” u Beogradu. Tom prilikom je Sekuliću slomljen nos.

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu potvrdilo je da je došlo do incidenta u beogradskom hotelu “Mažestik”, i naložilo policiji da dostavi kompletan izvještaj o svemu i sa podacima svih učesnika, kao i opisom radnji koje su preduzeli.

“Zabrinut sam, ako su tačne medijske informacije, da je poslanik Knežević napadnut zbog javno izgovorene riječi. Možemo da se politički ne slažemo, ali Ustavno pravo poslanika da slobodno iznese svoje mišljenje i stav mora biti zaštićeno”, napsiao je Bečić na Twitteru.

On je kazao da će to kao predsjednik Skupštine Crne Gore uvijek štititi.

“Očekujemo da nadležni državni organi, kojima jedino i pripada, utvrde punu istinu i stepen odgovornosti učesnika”, zaključio je on.

2 Comments

2 Komentara

  1. Bmx

    08.07.2021. at 12:57

    A nisi zapanjen time sto se tuce po kafani kao seoski djilkos i primitivaca i bruka drzavu i funkcije koje obavlja ?! To te Becicu ne brine i to naravno, ne osudjujes jer je to tipicno ponašanje za Демократическии Фронт
    
  2. RIR

    09.07.2021. at 19:28

    Kad je mali Becic,gospodin,zabrinut onda je stvarno ozbiljna situacija…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije