Povežite se sa nama

Politika

BOJANIĆ: Reagovao na saopštenje SD-a; Uzalud vam patetični vapaji – Aerodromi CG neće više biti Aerodromi SD

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Ministar kapitalnih investicija Mladen Bojanić odgovorio je na saopštenje Socijaldemokrata (SD) povodom posljednjih dešavanja u Aerodromima Crne Gore.

„Uzalud vam patetični vapaji, Aerodromi CG neće više biti Aerodromi SD. Pustoš koju ste ostavili u finansijskom smislu gora je od Limenke, bezprizornost veća od Ramade, a neznanje gore od Petlje“, napisao je Bojanić na Twitteru.

Podsjetimo, u saopštenju SD-a se navodi da je „velika “legalistička” Vlada dovela gotovo do gašenja još jedne vitalne kompanije, Aerodroma Crne Gore, jer je odbila da postupi po sudskoj presudi u njenu korist“.

“Da pojednostavimo: Vlada neće da isplati Aerodromima gotovo deset miliona za koje je sud rekao da im pripadaju, ali zato ima vremena da se bavi spiskovima “po dubini” koga Aerodromi treba da zaposle. I to je, rekli bismo, suština novog skandala ove monumentalno nesposobne Vlade koja sad već prijeti da ozbiljno ugrozi golu egzistenciju građana”, ističe se u saopštenju SD-a.

Tom prilikom osvrnuli su se i na ponašanje resornog ministra: “Koliko svijesti i interesovanja o svemu što se dešava ima nadležni ministar Mladen Bojanić, govori i činjenica da uopšte nije cijenio potrebnim da on lično prisustvuje sastanku sa Aerodromima na kome se raspravljalo o ovome”.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije