Connect with us

Politika

CRNOGORSKI OBRAZ: URA zbog interesa dovela u pitanje i FCJZ

Published

on

NVO Crnogorski obraz optužuje GP URA da je svojim djelovanjem dovela u pitanje rad i opstanak Fakulteta za Crnogorski jezik i književnost na Cetinju.

Od silnih interesa patriote URE, zaboraviše da su Crnogorci, zaboraviše da je većina njih učestvovala u osnivanju tog Fakulteta, saopštava Crnogorski obraz.

“Najlakše je zbog ličnog interesa i šićara izdati sve svoje pa i državu, koju je GP URA izdala 30. avgusta i priklonila se najvećoj krvničkoj družini svega Crnogorskog, družini koja ne želi i ne misli dobro ni Srbima, ni Crnogorcima, ni Muslimanima – Bošnjacima, Albancima, Hrvatima, Jevrejima, samo misle svojim džepovima dobro i sitnom politikantskom interesu. Nažalost, GP URA je takva, no sa kim si, takav si. Od navodno najpoštenije partije, postadoše najinteresnija partija i trgovci sa parolom KO DA VIŠE, URA JE TU.”

“GP URA dosadašnjim svojim djelovanjem, od kada je osjetila čari vlasti i moći, ništa više građansko u sebi nema. Za URU u Srebrenici se nije dogodio genocid, za URU 1918 godine nije bila izdaja i prodaja Crne Gore, za URU je sve prihvatljivo što je protiv interesa Crne Gore, a u interesu je njihovog politikantskog liderčića i prvog pendreka Crne Gore pendrek efendije Abazovića, koji još građanima Crne Gore nije odgovorio ko mu je nudio 21 milion eura,  što govori više o URI, no o bilo kom drugom, jer njihova politika se zasniva, kao i opstanak na političkoj sceni na lažima i obmanama”, zaključuju iz NVO Crnogorski obraz.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije