Connect with us

Politika

DAVIDOVIĆ bi da “zatrpa” tunel “Budoš”

Published

on

Lider Narodnog pokreta Crne Gore, Miodrag Daka Davidović, uoči lokalnih izbora u Nikšiću koji će se održati 14. marta poručio je da će tunel Budoš biti ,,zatrpan“, prenosi Pobjeda.

– To je tunel kroz koji svakog dana prođe, ili najbolje rečeno ode, hiljade Nikšićana da radi i privređuje u drugim gradovima, a najviše u Podgorici – rekao je Davidović.

Narodni pokret Crne Gore će se zalagati da domaći kadrovi ostanu, da im se omoguće uslovi da rade i zarađuju pored svojih viševijekovnih ognjišta, da budu nosioci ekonomije svoga grada Nikšića.

– Želimo da naši inženjeri ostanu u našem gradu, da naši profesori podučavaju mlade Nikšićane, da naši ljekari ostanu tu gdje su rođeni, da daju doprinos lokalnom zdravstvu. Da svi stručni ljudi ostanu, rade i zarađuju u Nikšiću – dodao je on.

– Samo tako ćemo vratiti novac u Nikšić, a samim tim i bolju perspektivu za naše mlade. Sve što je oteto, to je i prokleto i mora nam biti vraćeno – poručio je Davidović.

Takođe je rekao da Elektroprivreda mora biti vraćena gdje joj je i mjesto, u Nikšić.

– Moramo oživjeti Boksite, moraju biti vraćena naša preduzeća koja su prenešena u druge gradove – rekao je i zaključio: Vratimo se sebi, vratimo se Nikšiću. Mi to umijemo.

Pobjeda

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije