Connect with us

Politika

DF: Bečić misli da može da ga mi biramo, a Milo da mu čuva fotelju

Published

on

Predsjednik Skupštine Aleksa Bečić ima dosta čudnu logiku po kojoj misli kako može da ga bira Demokratski front (DF), a lider Demokratske partije socijalista Milo Đukanović da mu čuva fotelju, saopšteno je iz DF-a.

Prema njihovim riječima, nema ko ne vidi da Bečić više “napada” Andriju Mandića, nego Mila Đukanovića.

-Ovog drugog jedva da se i sjete, osim kada glasaju zajedno protiv Mandića.

Da, pitate se ima li zaista bar malo obraza u ovakvoj politici ili se svi moramo crveniti od njihovih crvenih kravata i ponekog viška bliskosti među omiljenim poslanicima? Upravo takva vrsta ponašanja je za posljedicu imala da danas oni ništa drugo i ne rade, osim što brane Bečićevu fotelju.

Hvale sebe toliko nepristojno da čovjeku postane neprijatno to slušati, a najnovija vesela pjesma o Aleksinoj ulozi kao “ključnog faktora stabilnosti u Crnoj Gori” je samo jedna u nizu izjava bez pokrića. Kako je za stabilnost ove zemlje važnije 14 poslanika koji podržavaju Aleksu i Zdravka od 27 poslanika koji traže da se ispoštuju pravila demokratije- upitali su iz DF-a.

Valjda je, kako su dodali, demokratija ono što obezbjeđuje stabilnost Crne Gore, a nestabilnost je kad manjina ili pojedinac ne poštuju volju većine.

-Kako to objašnjavaju svojim prolaznim zapadnim diplomatama i, još više, kako im oni u to tako lako povjeruju, osim ako ovi Bečićevi ne pišu šta bi njihovi gosti voljeli čuti, a to je da postoji samo jedna politika, jedna stranka sa više imena i jedan vođa, bez obzira kako se zvao, Zdravko, Milo ili Aleksa, kojeg uvijek čeka spreman gliser za zaštitu u Cavtatu, kako je javnost obavijestio bivši američki ambasador Montgomeri- poručuju iz DF-a.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije