Connect with us

Politika

DF I PZP O SUSRETU ĐUKANOVIĆA I KRIVOKAPIĆA: Prva ljubav zaborava nema

Published

on

Susret predsjednika crnogorske vlade i države, Zdravka Krivokapića i Mila Đukanovića, te način na koji su se pozdravili uoči sjednice Odbora za obilježavanje 50 godina postojanja Crnogorske akademije nauka i umjetnosti (CANU) bio je povod za reakciju nekih političkih partija i njenih lidera na društvenim mrežama.

Jedan od lidera DF-a i predsjednik Pokreta za promjene (PzP) Nebojša Medojević saopštio je na Tviteru da premijer Krivokapić nije imao vremena da raspravlja sa njim oko šverca cigareta u crnogorskom parlamentu.

“Važnije mu je bilo da o švercu cigareta popriča sa Milom Đukanovićem. To je ljubav. To se voli”, napisao je Medojević.

Podsjećamo, Krivokapić se nije ranije danas odazvao pozivu Odbora za bezbjednost i odbranu na kojem je trebalo da bude saslušanu vezi sa ponovnim pokretanjem posla sa tranzitom cigareta preko Luke Bar i crnom tržištu cigareta u Crnoj Gori.

U pismu koje je poslao odboru kazao je da poziv za njegovo saslušanje nije utemeljen na Ustavu i da ima više razloga da se ne odazove.

Zbog načina na koji su se pozdravili reagovao je na Fejsbuku i Demokratski front. Uz fotografiju susreta Krivokapića i Đukanovića naznačen je komentar “Osvježilo”.

Reagovao je na Tviteru i portparol PzP-a Nikola Bajčetić, koji saopštio da razumije zbog čega premijer nije došao da odgovori na pitanja poslanika u parlamentu povodom šverca cigareta.

“Stara ljubav zaborava nema”, napisao je Bajčetić.

Susret dvojice državnik bio je povod za brojne reakcije korisnika društvenih mreža.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije