Connect with us

Politika

DF: Novi šamar srpskom narodu, Krivokapić donirao vakcine kosovskim bezbjednosnim snagama

Published

on

Demokratski front ponovo optužuje premijera Zdravka Krivokapića da je izdao srpski narod. Ovaj put mu zamjeraju što je donirao vakcine Kosovu.

“Vlada gotovo svakodnevno bruka Crnu Goru i njenu tradiciju, a posebno one koji su 30. avgusta glasali za promjene. Doniranje vakcina ,,kosovskim bezbjednosnim snagama” novi je šamar srpskom narodu i Srbiji, i dokaz da se Zdravko Krivokapić, uz podršku Bečića i DPS, bukvalno nalazi u seriji antisrpskih poteza. Nastavilo se na Kosovu i Metohiji, tamo gdje najviše boli svakog Srbina”, ističe DF.

Tvrde da ova donacija vakcina nije nimalo slučajna.

“Dolazi u trenutku kada se iz samog vrha vlasti, od strane Đukanovića, Krivokapića i Bečića, iz dana u dan vodi najprljavija kampanja protiv Srbije i srpskog naroda. Podsjećamo, takođe, da su Krivokapić i Bečić poslednjih mjeseci više od deset puta priznali lažnu državu Kosovo. Oni koji su pobijedili DPS 30. avgusta sigurno nisu ni sanjali da će njih dvojica ovako blisko sarađivati sa predstavnicima lažne države Kosovo, a ne smije se zaboraviti ni ona čestitka predsjedniku “skupštine Kosova” koju je Bečić pokušao da “prošvercuje” van očiju javnosti u Crnoj Gori”, navodi ovaj politički savez.

Svakodnevno se, kažu, potvrđuju stavovi DF-a da Krivokapić ne želi diskontinuitet sa politikom Mila Đukanovića.

“Na taj način je zabio nož u leđa onima koji su 30. avgusta glasali za oslobađanje od tridesetogodišnje diktature i za promjene u politici koja je ponizila Crnu Goru”, zaključuje DF.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije